Helse Svar > Medisiner og narkotika > illegale rusmidler > narkotika rensing > Hvor lang tid vil det ta å få THC ut av systemet drikkevann og ta azo piller?

Hvor lang tid vil det ta å få THC ut av systemet drikkevann og ta azo piller?

Hvor lang tid vil det ta å få THC ut av systemet drikkevann og ta azo piller?

Vann vil ikke skylle THC ut av systemet, og noen bevis for at tranebærjuice eller tranebær piller vil er oppdiktet og tvilsom i beste fall. I motsetning til de fleste andre rusmidler, er THC fettløselige: det lagrer seg i fettcellene. Det er derfor drikkevann ikke vil gjøre noe for å fjerne det fra systemet, og det er derfor det tar så lang tid å få det ut av systemet. Stoffer som opiater eller kokain eller speed opphold i blodet ditt, slik at du kan tisse dem ut i noen dager, men siden THC lagrer seg i fettcellene, du i utgangspunktet har til å arbeide det, som, utøve den av, som tar uker , avhengig av din høyde og kroppsvekt. Hvis du er kort og tynn, og du trener mye, må du kanskje slutte å røyke for bare to uker eller så, men hvis du er stor og du ikke trener, må du vente en måned, eller enda seks uker. Hvis du ønsker å "rense" systemet raskere, det er avgift drinker du kan ta. Bortsett fra, de egentlig ikke rengjør THC fra systemet. De bare maskere det slik at det er umulig å oppdage i en dopingtest.
Selvfølgelig, dette er forutsatt disse detox drikker faktisk fungerer, som kanskje ikke er en trygg antakelse å gjøre. Jeg tok en gang, kalt " Herbal Clean
." Jeg gikk, men jeg kan ikke entydig kreditere det til drikke. Jeg har også sluttet å røyke for 9 dager før, og jeg er liten og slank, og jeg trene mye. Men på den tiden, hadde jeg vært røyke tre til fire ganger om dagen i flere år, så det virker usannsynlig at jeg kunne ha gått naturlig. Slik at det kan ha vært drikken, eller det kan ha vært en 9-dagers avholdenhet, eller en kombinasjon av de to. Eller, det kunne ha vært en lab feil. Jeg vet virkelig ikke. Du kan kjøpe disse på GNC eller andre helse-butikker sånn. Bortsett fra, de bare kalt avgifte drinker eller noe. Men hvis du spør selgerne, vil de vanligvis vet hva du snakker om, og vil finne det for deg. Vær oppmerksom på at kjøper disse drikkene i den hensikt å lure en dopingtest er ulovlig. Men å kjøpe drinker for noen annen grunn ikke er ulovlig. Så ikke si til selgerne, "Jeg trenger en drink for å passere et medikament test." Fortell dem, "Jeg vil ha en drink som vil gifte meg system av narkotika, så jeg kan bli frisk." Eller enda bedre, bare fortelle dem, "Jeg trenger noen Herbal Clean." Hvorfor
du trenger det er ingen av deres virksomhet. Så lenge du ikke si til noen at du ønsker å passere et medikament test, er det helt lovlig.